Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Contactgegevens

Bij SMELT Europe kunt u terecht voor deskundig en merk onafhankelijk ATEX advies.

Gebruik het product offerteaanvraagformulier op de productpagina; s indien u een gerichte product offerte wilt aanvragen, voor deskundig advies over het huren of kopen van ATEX communicatiemiddelen kunt u gebruik maken van het formulier op deze pagina.


Kantoor

SMELT ATEX pand
  • Adres: Moezelweg 151, 3198 LS Europoort Rotterdam
  • Telefoon: +31 (0)88 60 666 00

Adresinformatie

Nederland
SMELT Europe BV
Nervistraat 6
8013 RS Zwolle

T: +31 (0)88 60 666 00

België
SMELT Europe BV
Antwerpen Haven
Atlantic House

T: +32 (0)3 36 135 36

Duitsland
SMELT Europe GmbH
Viersen
Nordrhein-Westfalen

T: +49 (0)216 281 605 41

Ons Assortiment

SMELT staat al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier, maar ons assortiment is breder dan dat. Ook voor mobilofoons, pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Waarom SMELT?

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen.

SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Landelijke portofoon leverancier